دانلود آهنگ جدید

طرز تهیه کیک ترس لچس کیکی بسیار خوشمزه

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
لطفا یک افزونه تاریخ نصب کنید.

طرز تهیه کیک ترس لچس کیکی بسیار خوشمزه

دسته بندی : مطالب تاریخ : یکشنبه 5 آگوست 2018

کیک ترس لچس یکی از کیک های خوشمزه می باشد که در این مطلب طرز تهیه و مواد پخت این کیک را به شما ارائه می کنیم.

طرز تهیه کیک خوشمزه ترس لچس در منزل

اگر می خواهید دسر خوشمزه ترس لچس را به بهترین نحو درست کنید ما در این مطلب بهترین دستورالعمل را به شما پیشنهاد می کنیم.دسر ترس لچس یکی از دسرهای خوشمزه کشورهای آمریکای لاتین است و این کیک از سه شیر درست می شود. می توانید این کیک را در منزل خیلی خوشمزه بپزید. دستور تهیه 8 نفر را در این مطلب آماده کرده ایم.

مواد اولیه کیک ترس لچس :

سه عدد تخم مرغ / دو فنجان آرد ( 280 گرم) / سه چهارم لیتر شیر (750 میلی لیتر) یک فنجان پودر شیر (140 گرم) / دو سوم فنجان کره ( 100 گرم )1 و یک چهارم فنجان شکر 250( گرم) یک فنجان شیر غلیظ / شش قاشق چایخوری جوش شیرین (30 گرم ) / 1قاشقچایخوری عصاره وانیل (5میلی لیتر)

طرز تهیه کیک ترس لچس کیکی بسیار خوشمزه

مواد لازم کیک ترس لچس کیکی دلچسب

مواد اولیه مرنگ ترس لچس

6 عدد تخم مرغ، سه چهارم فنجان آب، یک و یک دوم فنجان شکر، یک عدد لیمو، یک چهار قاشق کرم تارتار

دستور پخت کیک :

کره و شکر را زمانی که حالت کرمی بگیرند به هم بزنید. کره را نیم ساعت زودتر از یخچال در آورید تا نرم شود.

درجه فر را روی 475 درجه قرار دهید. تخم مرغ را یکی یکی به کره اضافه کنید و هم بزنید.

سپس آرد و ججوش شیرین را اضافه کنید و وقتی خوب ترکیب شد شیر و عصاره وانیل را در آن بریزید و خوب هم بزنید و درون قالب بریزید و بگذارید نیم ساعت بپزد تا زمانی که خلال دندان را در آن فرو کردید و ببینید هیچ چیزی به آن نمی چسبد.

در آخر ترککیب را بر روی کیک بریزید و بگذارید درون منافذ نفوذ کند.

دستور مرنگ :

سفیده تخم مرغ تا زمان فرم گرفتن با همزن برقی و یا بدون آن هم بزنید.

سپس کرم تارتار را اضافه کنید تا حجم و بافتی اسفنجی بگیرد.

آب و شکر را در دمای پایین حرارت بدهید و تا زمانی که خوب حل شد هم بزنید سپس کمی پوست لیمو به آن اضافه کنید و م زدن را تا زمانی که حالت کاراملی پیدا کند ادامه دهید ززمانی آماده می شود که اگر با قاشق از مواد برداشتید به آرامی بریزد.

کارامل را با سفیده تخم مرغ با سرعت زیاد و حدود 6 دقیقه هم بزنید، حال مرنگ آماده است.

حالا می توانید با قاشق مرنگ را بر روی کیک بذارید یا با یک کفگیر روی آن را کاملا بپوشانید، همچنین می توانید با توت فرنگی آن را تزیین کنید.

 

طرز تهیه کیک ترس لچس کیکی بسیار خوشمزه

» همچنین بخوانید :

طرز تهیه کیک پوره سیب

طرز تهیه کیک موز و شکلات

طرز تهیه کیک زنجبیل

چه امتیازی می دهید؟
5 / 0
[ 0 رای ]
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 103
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.


مطالب محبوب